Over Femke - femkefilmt.nl
16270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16270,bridge-core-3.1.4,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Hi, ik ben Femke

Maar daar was je vast al achter! Als klein meisje wilde ik altijd cameravrouw bij YorinTravel worden. Dat is niet direct gelukt maar ik heb wel heel wat afgereisd met een camera in mijn backpack. Daarnaast heb ik tien jaar lang heel Europa mogen doorreizen om achter de schermen verslag te doen van het Eurovisiesongfestival voor het officiële YouTube kanaal.

 

Na bij verschillende bedrijven ervaring op te hebben gedaan op zowel marketing, content als video en animatie, was het tijd voor een sprong in het diepe en voor mezelf te starten.

 

Met Femke Filmt help ik ondernemers om met de inzet van video en animatie hun unieke verhaal aan hun doelgroep te vertellen.

 

Dus vertel, wat is jouw verhaal? Heb je een nieuw product of een nieuwe dienst die je wilt presenteren?  Zoek je nieuwe collega’s en wil je laten zien hoe leuk het is om bij jou te werken? Neem dan contact met me op! Ik denk graag met je mee voor een mooie productie.